JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 17-12-2014 11:48:14

John.Buckmaster
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-12-2014
Messages: 4

NIKE Free Flyknit voor betere lockdown en voortstuwing

Dames Nike Air Max 2014 Flyknit is een uitdrukking van de natuurlijke prestaties principes, een combinatie van een ondersteunende, sok-achtige bovenste en een flexibele tussenzool en loopzool die bewegen met het lichaam. de compressie fit brengt de voet dichter bij de zool voor betere lockdown en voortstuwing.

deze nike running heren schoen is over het verbeteren wat de natuur gaf ons - mensen werden 'ontworpen' om te draaien op zacht terrein maar nu zijn de meeste lopende wordt gedaan op een harde ondergrond, deze schoen voelt zo licht en zo goed gedempte het is zo dicht mogelijk bij die in een sok als je kunt krijgen - dus aan uw bemoei je met je voeten te voelen 'gratis' - maar het biedt ook alle ondersteuning die u nodig hebt.


NIKE flyknit bovenste
Een nieuwe, meer druksterkte NIKE flyknit bouw in de schoen bovenste beveiligt voet van de loper aan de schoen platform. de unieke gezoneerde uitvoering mapping patroon van de NIKE flyknit bovenste afgeleid van inzicht in hoe druk uitgeoefend op de bovenkant van de voet. NIKE sport onderzoekslab wetenschappers werkzaam druk-mapping-technologie om stress gebieden te lokaliseren, en ontwerpers gebruikten de gegevens naar de nieuwe bovenste informeren. zones op de bovenkant van de voet zijn ontworpen rek ingebouwd natuurlijke flex mogelijk, terwijl een strakker weefsel aan de rand stabiliseert de voorvoet en de hiel. bovendien, elastische constructie past goed rond de enkel voor een comfortabele en veilige pasvorm. door het breien van een uit één stuk hoger, NIKE flyknit constructie vermindert NIKE typische bovenste afval met een gemiddelde van 88 procent.

NIKE gratis platform
de geavanceerde NIKE flyknit bovenste zit boven op een NIKE gratis + 5,0 tussenzool, die ligt in het midden van de Nike Free spectrum, het verstrekken van mid-range demping. (op een schaal of 1-10, 1 lijkt op blote voeten lopen en 10 is vergelijkbaar met een traditionele hardloopschoen.) de gelede NIKE vrije zool is flexibel en beweegt natuurlijk met de voet. diagonale hot-neergestoken lamellen (strategisch-engineered flex grooves) door de boog hulp zorgen natuurlijke beweging in het midden van de voet als hardloper overgangen pas.

De nike air max 90 essential komt op de hielen van decennia van biomechanica onderzoek en ontwerp verkenning met de bedoeling van het verstrekken van de beste run mogelijk. de doorbraak combinatie van een druksterkte NIKE flyknit bovenkant met een zeer flexibele Nike Free tussenzool en loopzool voegt tot een loopschoen die een meer natuurlijke rit levert, het versterken van de atleten 'vermogen om snel en comfortabel over de afstand te verplaatsen.
Welkom voor een bezoek homepage: http://www.max2015nl.nl/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com