JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 15-01-2020 05:57:56

jose2ph
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-01-2020
Messages: 2

adidas ultraboost st parley shoes mens

https://www.alwayslongfor.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/x/jx19n0137.jpg
Deze herhaling van de adidas nmd cs1 black red heeft grijze tinten over de hele Primeknit-bovenkant, sokachtige enkelkraag, oogjes, drie strepen, hiel en EVA-overlays. Een White Boost-middenzool bovenop een grijze rubberen buitenzool completeert het ontwerp.
Gekleed in een zwart, orchideekleur en actief rood kleurenschema. Deze adidas ultraboost st parley shoes mens is voorzien van een mix van zwart en wit in het hele Primeknit-bovenwerk met rode contrasterende accenten. Een witte boost-tussenzool en bijpassende rubberen buitenzool completeren het ontwerp.
Onlangs werd een preview van een kaki en roze/witte versie van de nieuwe nike air vapormax plus dames zwart getoond en het niet-vrijgegeven silhouet wordt getoond in een andere opkomende colorway in de klassieke combinatie van wit en zwart. Deze bijgewerkte versie van het originele model heeft een wit Flyknit-bovenwerk met contrasterende zwarte accenten die worden gebruikt voor zijn mini Swooshes-logo's aan de zijkanten, hielteller, tongmerk en lipje aan de achterkant. Een doorzichtige VaporMax-zool maakt het strakke ontwerp helemaal af.
Deze nike shox enigma 9000 dames komt in echte OG-vorm, met zijn populaire kleurencombinatie van zwart en zilver met hits van rood op de tongen en iconische hieleenheid. Een Swoosh-logo aan de zijkanten maakt het originele ontwerp compleet.
https://www.bestelsneakers.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com