JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 30-11-2019 03:08:05

zd6bos6c
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2019
Messages: 3

Nike Air Max2 Light Off White

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/06/Nike-Air-Max-2-Light-White-AO1741-102-02.jpg


Nike Sko Ny Model, men dette par, som vi ser ovenfor, tager en venstre sving og får et meget alsidigt og tonalt udseende. Denne Nike Air Max2 Light er dækket hovedsagelig i en helt hvid palet og gøres i en creme / off-white i hele den øvre del, som er konstrueret af et læder og et net til en klassisk løberbygning. Subtile lysegrå og sorte accenter på brandingen og hælen giver en vis kontrast med den samme hvidfarve, der dominerer mellemsålen og ydersålen af ​​gummi.


Nike Sko Dam Svart sigter mod at krydre din fodtøjsrotation, når de varme måneder er her. I løbet af to dage er retroløberen dækket af et officielt farveskema af hvid, sort, Habanero rød og cool grå. Knust åndbart mesh og læderoverdel, kontrasterende sort bruges til Swooshes bag tungen, efterfulgt af en formet hæl. Til sidst afrunder en hvid mellemsål med flisebelægning i Air Max hæl og sort gummi ydersål stilen.


De seneste colorways kaldes Nike Sko Grå. På den tidligere model er en farveblokeret overdel panelet i nuancer af rød, marineblå, pastelfarvet og sølv. På forfoden er åndbart net, mens tåhætten er sort. Dens hæl er stemplet med Nylon Nike branding. Den sidstnævnte colorway kommer i paletter af hvid, flis, kongeblå og sort med en rød Swoosh for at afslutte ordningen. Som en prikken over i'et vises en markant farvet farvet luftboble ved mellemsålen.


Nike Air Max2 Light Off White er endelig landet på udvalgte detailhandlere. Disse iterationer af retroløberen flaunts et levende farve blok tema på tværs af dets mesh og taggete læder panel konstruktion, perfekt til sommeren. Endelig krom accenter på mærke hælen, hvide mellemsåler med synlig Air polstring og tricolor outsoles størkner det iøjnefaldende design.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com