JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 28-11-2019 03:17:02

derdoor@yahooweb.co
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2019
Messages: 5

Nike Air VaporMax Goedkoop

De Nike Air VaporMax Dames/Heren zal morgen, 20 juni, in 2 premium NikeLab-colorways worden uitgebracht, elk met bijgewerkte tweekleurige Flyknit in heren- en damesmaten. Dus wat is het volgende voor de must-have creatie van Nike Running? Vandaag krijgen we een kijkje in de Nike VaporMax Burgundy met een unieke reeks donkerrode, magenta en zwarte tinten overal. Er is een "Dark Team Red" -optie in de maak die nogal op dit paar lijkt buiten de bijgewerkte koolstofvezelachtige hiel en levendige Swoosh-branding.

https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-w-aj6910-102-air-vapormax-flyknit-3-1.jpg

Het is lang geleden dat we van de Nike Air VaporMax Schoenen hebben gehoord. Na een sterke start waarbij een handvol monochromatische Flyknit-kleurenschema's aankwamen en vervolgens zo snel mogelijk van wereldwijde retailers verdwenen, heeft het futuristische Air Max-aanbod een beetje adem gekregen om de retro-opties van Nike toe te staan ​​om wat werk te verzetten. Dat zal volgende week allemaal veranderen, want een aantal nieuwe VaporMax-colorways gemaakt door NikeLab zullen in beperkte hoeveelheden op donderdag 29 juni aankomen.

De Vapormax-erfenis bevindt zich nog in de kinderschoenen, maar we weten al dat Nike veel stijlen heeft met de nieuw ontworpen zool. Nike Air VaporMax Lage Prijs Deze eerste blik op het nieuwe model onthult een gloednieuw Flyknit-patroon op de bovenkant met een kleiner Swoosh-logo, dikkere veters en een externe hielkap. Nu is het slechts een kwestie van nomenclatuur; is dit een VaporMax Trainer of Racer? Er is in deze categorie zeker veel om naar uit te kijken

"Cool Gray" komt begin volgende maand naar een van de populairste sneakers op aarde. Nee, er is geen verrassende terugslag van de Air Jordan 11 "Cool Gray", maar de Nike Air VaporMax Goedkoop die de klassieke grijstint krijgt over zijn Flyknit-bovenwerk. Hoewel het nog een grijze versie van de VaporMax is, denken we niet dat iemand zal klagen, omdat het misschien wel de beste tot nu toe is. Het subtiel gemêleerde bovenwerk in een neutrale look krijgt een flits met reflecterende Swooshes om de colorway af te ronden die op 3 augustus arriveert in maatvoering voor zowel mannen als vrouwen.

Het wordt een drukke week in de wereld van sneakers. Thrasher en Vans werken samen voor hun langverwachte "Flame" -collectie, de Kopen Nike Air VaporMax breidt uit naar Europa na een exclusieve pop-up van Los Angeles vorige week, en de Nike Air Foamposite-aubergine keert voor de derde keer sinds 2009 terug. Andere opties omvatten een nieuwe Nike SF-AF1 Mid colorway, Pharrell's populaire adidas Tennis Hu en een Air Jordan 11 IE Low in een premium Midnight Navy-behandeling.

www.goodsnkr.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com