JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 28-11-2019 02:21:51

derdoor@yahooweb.co
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-11-2019
Messages: 5

Nike Air Max Plus Goedkoop

Sinds kort brengt het opnieuw uit in OG-kleuren zoals de "Hyper Blue", en nu is er weer een andere klassieke kleur die een triomfantelijke terugkeer naar de markt zal maken: de "Voltage Purple". Nike Air Max Plus Heren/Dames De meesterlijke Max heeft een paarse kleurverloop op de bovenkant die donker wordt aan de onderkant en geleidelijk lichter wordt naar de tong, terwijl de plastic overlays en het spatbord van de bovenkant in zwart zijn gekleed om de kleurrijke basis te bevatten. Een fel oranje verschijnt op de Swoosh- en Air Max-eenheden en de look wordt gecompleteerd door een paarse middenvoetschacht, witte tussenzool, zwarte buitenzool en - natuurlijk - een klassiek TN-embleem op de hiel.

https://www.apparentshoe.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/9/19jannk414.jpg

Nike Air Max Plus Schoenen Eerder deze maand bracht Nike een tweepakset uit met een Air Max 90 en een Air 180 gekleed in een zwart en volt kleurenschema dat was uitgerust met de naam "Night Ops". Deze NSW-creaties doen denken aan een dure nachtkijkerbril en hebben een colorway die perfect is voor een uiterst geheime operatie of een casual spelletje manhunt. Op de hielen van dat pakket staat de Swoosh klaar om een ​​bijpassend Air Max Plus-aanbod uit te brengen met een gloeiende Volt middenvoet Swoosh omringd door een verder zwart bovenwerk. Een iets grotere aanwezigheid van groen op de buitenzool van dit specifieke model scheidt het enigszins van de andere collectie, maar de esthetiek is nog steeds vrijwel hetzelfde.

Met dat alles in gedachten, is Nike klaar om een ​​ere Nike Air Max Plus Goedkoop creatie uit te brengen die een eerbetoon is aan de illustere relatie tussen de twee geliefde industrieën. Deze onstuimige creatie, voornamelijk gekleed in Tour Yellow, luidt een aangepaste binnenzool in met een afbeelding van een mixtape met de iconische Just Do It-catchphrase van het merk geschreven in permanente marker bovenop een strip tape, in plaats van een opkomende rapper monicker. In tegenstelling tot zwarte accenten verspreid over de bovenkant, doet deze colorway denken aan de Air Jordan 4 "Thunder" van het merk Jordan, die een van de meest gerespecteerde retro-kleurenschema's van het silhouet is geworden.

Drake ging onlangs naar zijn Instagram om te pronken met een speciale "voor podiumgebruik" Nike Air Max Plus Verkoop - een passend silhouet omdat hij al lange tijd vastbesloten is over zijn bewondering voor de Britse grime-cultuur, iets waar de Plus altijd een nietje van was geweest - compleet met een gloednieuw vetersysteem in touwstijl. De speciale schoen laat het bovenwerk en de tussenzool van de Plus intact, en kiest voor een tonaal zwart kleurenpalet met de enige kleur die aankomt via een heldere klap aqua op de middenvoetplaat.

De aangepaste versieringen zorgen er echter voor dat de schoen opvalt: een interessant vetersysteem bedekt een groot deel van het bovenwerk, beginnend bij de hiel voordat het bijna helemaal naar de toebox kruipt, met de ogen direct boven de tussenzool voor een interessante esthetiek met zwemvliezen. Kopen Nike Air Max Plus De veters zijn voorzien van reflecterende details met vlekjes - dus Drake kan extra helder schijnen op het podium - en de schoen heeft ook een groot hiellipje, een ontwerp-gril die niet op een reguliere Air Max Plus verschijnt.

www.apparentshoe.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com