JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 23-11-2019 07:22:16

exp4gdqg
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-11-2019
Messages: 2

Adidas Boost 350 V2 Chalk Coral/Clear Aqua

https://d1nr5wevwcuzuv.cloudfront.net/product_photos/55510745/adidas-yeezy-boost-350-v2-chalk-coral-womens-exclusive-01-620x435_original.jpg


Adidas Schoenen Grijs Alles past heel goed bij zijn "Black Reflective" naamgenoot, met hits van de glinsterende materiële vindplaats vermengd door de donkerdere Primeknit-weefsels. Door het creëren van verspreide patronen over de hele bovenkant langs de touwveters, is het paar veel meer dan de enkelvoudig afgezwakt set om de dag erna vrij te geven. Hiellipjes zijn hier intact gelaten met rood stiksel dat contrast toevoegt naast de meer platte afwerking, een kenmerk dat wordt gedeeld door de scheidende profielstreep en de gevormde zool.


Met het geliefde Adidas Schoenen Nieuwe 2019 bovenwerk dat dragers een comfortabele sokachtige pasvorm biedt, is de bovenste helft van de ‘Topen’ geverfd in een schaduw die een opvallende gelijkenis vertoont met de aankomende Yeezy Boost 350 V2 ‘Lundmark’. Dat gezegd hebbende, als je naar beneden beweegt en de transparante meshstreep passeert, verandert deze in een schone lichtgrijze tint - iets dat nog nooit eerder is gedaan op een Kanye West x adidas-sneaker.


Dat gezegd hebbende, de Adidas Schoenen Heren Zwart middenzool schakelt terug naar een crèmetint, die de bovenste helft van de bovenkant perfect aanvult en een sandwichachtige look creëert die zeker moeilijk te negeren is. Deze is vervolgens gevoerd met een rubberen buitenzool voor extra duurzaamheid en grip bij elke stap.


Met een Adidas Boost 350 V2 Chalk Coral/Clear Aqua kleurenschema over zijn Primeknit-bovenwerk, worden ook lichte grijstinten overal toegepast voor een subtiel contrast. Afwerkingsdetails zijn de opvallende zijstrepen, reflecterende Three Stripes aan de binnenkant, hiellipjes met rode stiksels, gevolgd door een bijpassende semi-doorschijnende geribbelde tooling die zijn witte tussenzool met Boost-demping omhult.


https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com