JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 28-10-2019 03:12:58

6necczzi
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-10-2019
Messages: 2

Puma RS-0 Tracks Aqua Grijs

https://www.footsaledeals.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/o/to721.jpg


Puma Schoenen Grijs heeft onlangs de R-System-reeks sneakers opnieuw opgestart en het merk is terug met nieuwe versies van hun nieuwste RS-0-model. Geïnspireerd door de videogames van de jaren 1980, introduceert PUMA de nieuwe RS-0 PLAY. Dit pakket van vier speelse takes biedt krachtige kleuren en doorschijnende details. Het PLAY-pakket bevat vier nieuwe kleuren gemaakt met een sterk palet van roze, blauw, rood, geel, zwart, wit en grijs.


Elke colorway maakt gebruik van een reeks Puma Schoenen Dames Zwart kleuren over het leren bovenwerk, geperforeerde vamp en RS-aangedreven zool. Een witte bovenkant accentueert felrode, gele en blauwe elementen; een beige bovenwerk markeert een gele hielkap en tussenzool; een zwart bovenwerk contrasteert een rode hielkap en tussenzool; en zacht roze bovenste complimenten mintgroen en fuschia-functies. Gewatteerde en felgekleurde tussenzool voegt referentieknoppen en -sticks in, terwijl de kleuren op de buitenzool worden gebruikt in een kleurblokkerende stijl.


Het Puma Schoenen Nieuwe Collectie is geïnspireerd op de gamingwereld met iconische en herkenbare elementen die elke videogamefanaat onmiddellijk zou opvallen. Met twee kleuren, die elk kenmerken van de gamingwereld vertegenwoordigen - de bekende "Error" en "Restart".


De Puma RS-0 Tracks Aqua Grijs is geïnspireerd op ouderwetse arcade-games en heeft een pixelvormige formstrip en coderende afbeeldingen bij de middenzool voor een echt, op games geïnspireerd gevoel. De RS-0 "Restart" is ontworpen naar het gemakkelijk herkenbare, gepixelde scherm dat je krijgt wanneer een videogame zou glitchen, meestal met een stevige slag in de cartridge.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com