JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 18-09-2019 06:05:32

8bhmirj0
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-09-2019
Messages: 2

Balenciaga Track Violet Wit Zwart

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1626/5391/products/IMG_0768_large.jpg


Elders, dikke touw veters, "TRACK.2" detaillering op de tong en Balenciaga Track 2 Sale branding in de buurt van de enkel vergroten de visuele interesse verder. Net als zijn voorganger heeft de Track.2 een buitenzoolontwerp dat dient om klassieke hardloopsneakervormen op te roepen, waardoor de utilitaire inspiratie naar huis wordt gereden. Aanvankelijk zal de Track.2 worden uitgebracht in drie kleuren: twee tonale witte of zwarte iteraties en een die een grijze basis met rode en blauwe accenten opheft.


Een anders bescheiden "Triple Black" weergave van de Balenciaga Track 2 Dames is verheven met misschien wel het meest begeerlijke detail van allemaal. Sinds light-up sneakers invloed hadden in de kleuterklas, zou je kunnen stellen dat de opvallende sneakers geassocieerd zijn met een bepaald niveau van soberheid dat alleen gereserveerd is voor degenen met het vertrouwen in rockschoenen versierd met zwaailichten.


Balenciaga Track 2 Grijs heeft zijn trail-geïnspireerde Track Trainer dit seizoen in een groot aantal kleuren geleverd, inclusief een lichtgevende blauwe en groene mix die geschikt is voor de lente en zijn meer recente volledig zwarte versie uitgerust met LED-verlichting. Terwijl de zomer op gang komt, maakt het merk het silhouet levendiger met een fel oranje optie die overal contrasteert met grijze details.


De Balenciaga Track Violet Wit Zwart is gemaakt van mesh en leer en heeft een meerlagig bovenwerk. 'BALENCIAGA'-logo's zijn aangebracht op het zijpaneel en de tong, terwijl een' BB'-logo in reliëf het merk aan de teen heeft toegevoegd. Bijpassende gestreepte veters zetten de sportieve look voort, terwijl een "TRACK" -symbool op de hielteller het een finishing touch geeft.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com