JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 15-01-2020 04:53:39

jose2ph
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-01-2020
Messages: 2

nike air force 1 dames roze rood

https://cdn3.boutique.humbleandrich.com/wp-content/uploads/2018/06/09224548/Nike-Air-Force-1-07-Womens-Shoe-Review-3.jpg
Onlangs werd een preview van een kaki en roze/witte versie van de nieuwe nike air vapormax plus white platinum & grey getoond en het niet-vrijgegeven silhouet wordt getoond in een andere opkomende colorway in de klassieke combinatie van wit en zwart. Deze bijgewerkte versie van het originele model heeft een wit Flyknit-bovenwerk met contrasterende zwarte accenten die worden gebruikt voor zijn mini Swooshes-logo's aan de zijkanten, hielteller, tongmerk en lipje aan de achterkant. Een doorzichtige VaporMax-zool maakt het strakke ontwerp helemaal af.
Deze speciale editie nike air force 1 dames roze rood heeft een bovenwerk van goudsuède en verwijst naar traditionele kleuren en een Pendleton-patroon. Uiteindelijk zijn deze AF1's een eerbetoon aan dezelfde Indiaanse en Aboriginal gemeenschappen waarvoor het N7 Fonds werkt.
Het bovendeel heeft een niet-genaaide meshbasis met overlays van gladde nike air max 200 dames sale. De Swoosh-branding in minimaal met subtiele hits op de bovenkant, zijkanten en hiellip terwijl de tong pronkt met de Air 200 en Air landt op de met schuim beklede hiel.
Onder de bovengenoemde silhouetten, hieronder zijn een paar nike react element 55 heren sale-lopers perfect voor de seizoensgebonden overgang van elke liefhebber, een fruitige paar Diadora-kicks laat ons herinneringen ophalen over de afgelopen zomers en een over het hoofd gezien paar Nike Humaras liet ons zien hoe geweldig dit silhouet was, en is nog steeds, voorbij de populaire samenwerking met Supreme.
https://www.nieuwelevensstijl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com