JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 14-01-2020 07:04:26

randalldblevins
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-01-2020
Messages: 1

Nike Blazer Low LE Hvid & Particle Rose

https://media.endclothing.com/media/f_auto,w_600,h_600/prodmedia/media/catalog/product/2/2/22-01-2018_nike_blazerlowlew_whiteparticlerose_aa3961-105_th_1x.jpg


Den hollandske Skor Nike Grå kunstner og Swoosh tilbyder nu i alt to unikke par for fans at vælge imellem. Begge par er prydet overvejende i en hvid makeover med flerlags check-insignier i kunstnerens signatur røde og blå toner. Kroerne er passende dekoreret med abstrakte kompositioner designet af den Amsterdam-baserede kunstner selv.


Bortset fra Skor Nike Dam, frigav Nike også Nike Blazer Low set og rystet lappearbejdsprintet på dets øverste. I modsætning til Nike Blazer High kommer denne “Patchwork” -udgivelse med en sort overdel i stedet for hvid. Den sorte base er fuldt dækket i et trykt design af forskellige quilt-stil firkanter, der huser Nike-logoer. Andre detaljer på skoen inkluderer en sort Swoosh, læderhælfane og en sort gummisål.


Som nogle af de første, der spydede deres Sko Nike Salg, bevæger disse to Blazer Lows sig i lyse, påskeværdige toner, med stærkt subtile ufuldkommenheder i farvestoffet, hvilket tilføjer en dybere karakter til deres oprettelsesmetode. Den første, en mere mættet lyserød tone, tilføjer i sine plantebaserede farver oven på hver eneste lærredshastighed med garvede hits og struktureret foring, der tilføjer dimension ved hjælp af kontrasterende materialer. Den subtile pletforming sammen med den førnævnte detalje er forbundet med det ledsagende sæt, skønt det mere naturlige værktøj efterlader det som et stærkt alsidigt alternativ.


De dekonstruerede Nike Blazer Low LE Hvid & Particle Rose versioner af disse trænere kommer også i ruskind med en forenklet design overalt. Den opgraderede Blazer Low's øvre er helt genopfundet og er fremstillet med delikat syning for at hylde designet af det første år, den lancerede. Swoosh er let broderet på sneakeren, og dens sprøde hvide mellemsål kontrasterer perfekt med den pastellgrønne tone. Udbruddet omformer ruskindens øvre i en dekonstrueret stil med ekstra stof, der spores på stingets linjer.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com