JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'ętre crée. Il est possible qu'il y ai des problčme d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problčme technique de cette plateforme, je travail dčs ā présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 13-11-2019 07:39:51

c9ial35q
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-11-2019
Messages: 3

Adidas Continental 80 Clear Pink

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/e8a527e96214409ca3e3a91400da50ef_9366/Continental_80_Shoes_Pink_B41679_010_hover_standard.jpg


Continental Adidas Skor Dam Rosa, som blandar en estetik förknippad med adidas 1980-tals Casuals-arv och Three Stripes skateboard-arv, ger en ännu mer minimal inställning till den rena retro-tema sneaker. Den vulkaniserade sulan har en gummisula komplett med trefoil-märke under och en räfflad tålock, som lindas runt sin tvådelade konstruktion av enheten.


Denna engagerande Adidas Skor Grå kollektion av casual skor består av tre mäns och fem kvinnors färgvägar och är helt redo för våren / sommaren och har en hornhinnan i ljusa färger och accenter. Från ett mintgrönt herrspar till endast rosa lila / mynta och äggskal / rosa färgfargar för damer, finns det något för alla i detta omfattande nya avslappnade paket från Three Stripes.


Adidas Originals fortsätter sin kollektion av retroinspirerade Adidas Skor Nya colorways med släppandet av ett EU-exklusivt Footlocker-par, med en ny beige och orange färgväg. Throwback-silhuetten är tillverkad av premium fullkornsläder och har en fransk frottéfoder som refererar till dess tennisarv. I äkta 80-talsstil framträder swooping två-ton ränder i svart och ljust orange och ett ögonfönster hyser adidas-varumärket och den traditionella Trefoil-logotypen. Ett högt yttersula av palmträdet, stora tungflikar, märke med hälkoppar och tjocka platta vita snöror kompletterar arvets utseende.


Adidas Continental 80 Clear Pink visas i både svart och marinblå och är tillverkad av duk och premium mocka. Med en myriad av trefoil branding och adidas typografi överallt, kommer silhuetten med minimalistisk kontrastvita sömmar längs sidosidan och en grepp skateboardinspirerad sublenhet.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com