JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 12-11-2019 04:41:49

fanpee@yandex.com
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-11-2019
Messages: 4

Adidas EQT Lage Prijs

De Kopen Adidas EQT werd snel een hoofdmodel van de adidas Originals retro runner-catalogus en zet dit najaar verder met een aantal meer uitstekende looks. De cult-klassieke hardloopschoen waar fans dolblij op waren om vorig jaar terug te zien, krijgt twee nieuwe premium looks voor de herfst, die je hier in detail kunt bekijken. Ten eerste is er een colorway die niet te ver afdwaalt van de originele versie met zwart en de kenmerkende EQT-tint groen, maar deze krijgt een bruine nubuckuitrusting op de bovenkant en een rubberen buitenzool onderaan, wat resulteert in een buitenlook. Vervolgens krijgt de Support '93 een geheel nieuwe look met een overwegend zwart gaas en synthetisch bovenwerk geaccentueerd met felrood, groenblauw en slechts een vleugje OG groen.

https://www.snkrall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/Q/EQT_Support_Mid_ADV_Primeknit_Shoes_Grey_BD7775_01_standard.jpg

adidas 'uitrusting uit de vroege jaren 90 heeft de afgelopen seizoenen een opleving doorgemaakt met een aantal retros die de aanbevolen samenwerkingsbehandeling kregen. Nu is de Adidas EQT te Koop terug in wat de drie strepen "Classic Black" noemen. Het bijna geheel zwarte bovenwerk met een opnieuw ontworpen speciaal gaas op de voorvoet voor extra ademend vermogen, sport de iconische OG subgroene tint op de debuutkleur van het model in dunne accenten. Wit speelt ook hier, opvallend aan korte tussenzoolaccenten, tongmerk en de voering voor extra diepte.

De Adidas EQT Lage Prijs keert terug in zijn wortels in een OG-geïnspireerde look en is de laatste paar jaar gepresenteerd sinds de eerste keer terug in een hele reeks kleuren, materialen en zelfs enkele collabs. Dat is te danken aan het gebruik van de traditionele mesh- en microsuede-materialen van het cult-classic model met een kleurenpalet dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit 1993 in grijs, rood en zwart had kunnen komen. Hieronder zit een gebroken witte tussenzool om ze nog meer een vintage gevoel te geven.

Je hebt het gezien in de varianten "Triple White" en Triple Black ", en nu zullen die-hard fans van de EQT-familie blij zijn te zien dat de opnieuw bedachte Adidas EQT Schoenen ook in een bekend kleurenschema met de iconische groentint van de lijn. De EQT ADV-ondersteuning kan volledig worden bijgewerkt voor moderne vrijetijdskleding met een Primeknit-bovenwerk (witte en zwarte versies zijn geconstrueerd met gaas) in een gestroomlijnd silhouet, maar deze colorway blijft bekend met een mix van zwart, grijs, en EQT groen bovenop een witte schuimzool.

Soms is minder meer, toch? In plaats van te kiezen voor iets wilds, gewaagd of ongewoon, kiest de Adidas EQT Dames/Heren voor een beproefde tijdloze look. Laten we aan het einde van de maand uitkomen en de vier EQT-modellen van het adidas EQT Black Pack nader bekijken. Het adidas EQT Black Pack bestaat uit de EQT Support 93/17, EQT Support ADV, EQT Support Ultra Boost, EQT Support 93. Alle vier modellen worden geleverd met een klassiek zwart bovenwerk en witte zool. Als het gaat om de constructie van de schoen, gebruiken ze allemaal een combinatie bestaande uit leer en / of nubuck geaccentueerd door de hits van gaas overal.

www.snkrall.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com