JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 09-08-2019 12:24:42

excuo23
Membre
Date d'inscription: 09-08-2019
Messages: 10
Site web

De plastic middenvoetkooi is ook uit de schoen

Aangekomen in een legende Adidas AlphaBounce Dames en Ecru Tint / Cloud Wit-Helder Bruin kleurenschema's. De schoen heeft een futuristische draai aan die klassieke vintage stijl door het archivale bovenwerk te combineren met een Boost-middenzool. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van suede en mesh voor een ademend gevoel en textuur.

Nadat de pracht en praal rond Adidas Campus Dames voorbij is en de kalender officieel draait, is het weer op 1 januari. adidas verspilt absoluut geen tijd om nieuwe producten op de markt te brengen in 2019, omdat ze op nieuwjaarsdag een tweedelige Marathon Techs voor dames laten vallen. Oorspronkelijk geïntroduceerd als onderdeel van het Never Made-pakket, neemt de Marathon Tech een Marathon TR-bovenwerk uit 1979 en zet het op een comfortabele new-age Boost-middenzool voor een ingehouden combinatie van stijlen zowel modern als klassiek.

Boven op de tussenzool heb je de Adidas I-5923 Dames, die nu een volledige sok is die de voet omwikkelt en gerichte gebieden heeft waar meer ondersteuning wordt geboden om de voet op zijn plaats te houden. De plastic middenvoetkooi is ook uit de schoen verwijderd en vervangen door een gaas dat niet irriteert zoals de kooi zou kunnen.

https://www.schoenenprofile.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com