JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 09-08-2019 12:00:57

excuo23
Membre
Date d'inscription: 09-08-2019
Messages: 10
Site web

Three Stripe-afbeelding en een Kamanda

Voor deze creatie heeft de bijgewerkte Adidas Nite Jogger Heren met een BOOST-zool unit zwart suede panelen bovenop zwart gaas en gecamoufleerde slangenhuid. Extra details zijn onder meer zwart leer Three Stripes en hiellip, crèmekleurige accenten rond de zool en een zwarte buitenzool.

De Adidas Falcon Heren heeft een lange weg afgelegd als een nog niet uitgebracht design prototype in de jaren 80. Het is nu een van de silhouetten aan de voorkant van de levensstijlinspanningen van het Trefoil-merk, en het staat op het punt om in een "Triple White" -achtige colorway te vallen die perfect is voor de warmere dagen die voor ons liggen. Als een schoen die meestal een beroep doet op donkere of aardetinten voor eerdere releases, is het enigszins interessant om de Kamanda in een meer luchtige stijl te zien, gepresenteerd met een zacht gebroken wit suède bovenwerk dat wordt geaccentueerd door een witte mesh tong en een wit lederen hielstuk. De melkachtige witte buitenzool heeft dan een gedurfd, toothy, loopvlak - geïnspireerd door het tractiepatroon van de tijdloze adidas Samba - om een ​​gezonde dosis flair in voetbalstijl toe te voegen. De afwerking met merkafwerking wordt vervolgens tot een minimum beperkt, terwijl een geperforeerde Three Stripe-afbeelding en een Kamanda-stempel van goudfolie de look completeren.

Deze release heeft het thema Adidas UltraBoost Uncaged Heren. Gemarkeerd met wit aan de bovenkant, terwijl rode accenten worden gebruikt. Bovendien worden zowel zwarte als grijze details gebruikt, terwijl Boost in de hiel landt om de look af te maken.

https://www.unsnkr.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com