JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 02-08-2019 08:47:06

Rebecca48
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-08-2019
Messages: 4

Nike Cortez Sale

Nike Cortez Sale
https://www.snkrengine.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/O/f/Off-White_x_Nike_Classic_Cortez_Leather_815653-015_2.jpg

Nu in het vijfde decennium van hardlopen, is de Nike Cortez Dames een iconisch ontwerp dat nieuwe kleurstellingen verdient om zijn legendarische status te behouden. Het is duidelijk met deze twee nieuwe paren dat de Cortez is gemaakt om te schitteren met eenvoudige ontwerpen, en deze drie-gekleurde paren zijn precies in de pas met wat nu hot is. Kies uit een Chicago Bears-mix van marine en sinaasappel of een subtieler paar in grijstinten, beide met witte accenten op de tong, inlegzool en zool.

De Nike Roshe Cortez is niet de enige remix van de Nike Cortez Heren. Het pictogram van de popcultuur heeft zich een weg in het menselijke bewustzijn gevonden dankzij de opname in Forrest Gump en heeft een kleine comeback gemaakt dankzij Kendrick's proclamatie om zijn garderobe eenvoudig te houden door het te scheppen op zijn nu legendarische Control-vers. Nike heeft het silhouet vernieuwd met de Nike Cortez Korting "Big Tooth", omdat de phylon buitenzool de scherpe tandgereedschappen naar een nieuw extreem niveau brengt. De rest van het model blijft echter zo subtiel mogelijk, omdat je kunt kiezen uit een volledig witte of een eenvoudige zwart-witoptie.

De Nike Cortez Sale is ongetwijfeld een van de meest kale botten van de retro-modellen van Nike, geboren tijdens de eerste innovatiegolf van Bill Bowerman en Phil Knight toen ze uitkwamen bij hun Onitsuka Tiger-relatie. De sneaker heeft een lange levensduur genoten, ondersteund door groot scherm, waarbij Forrest Gump een beroemd paar rept en George Costanza ze regelmatig laat schommelen. De nieuwste retrobehandeling gaat verder dan het standaardtarief, waarbij de Nike Cortez Classic OG Leather voor de fijne lederlook gaat in plaats van het nylon bovenwerk.

Met zijn met Flywire uitgeruste, gratis zolen-update voorlopig kennelijk opgeschort, volgt hier een nieuwe Nike Cortez Goedkoop. Deze old school hardlopers zijn alleen voor dames, maar het superschone ontwerp van nylon en suède zal zeker zijn weg vinden naar de kasten van dudes. Beide materialen zijn gedaan in de toepasselijke naam ‘Cool Mint’ groen, terwijl grijs lederen Swooshes en wit op de zool en inlegzool voor wat balans zorgen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com