JD - alliance Sanzo


Forum de l'alliance Sanzo. Ressources, informations, organisations des raids, ...

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

L'url "http://www.jdsanzo.net" vient d'être crée. Il est possible qu'il y ai des problème d'identification. Merci alors de faire clique droit / ouvrir onglet pour s'identifier ;)
Au vue des problème technique de cette plateforme, je travail dès à présent sur une futur version ... l'url ne changera pas.
merci.

#1 14-03-2018 07:58:58

SidneyJenny
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-03-2018
Messages: 4

Adidas Stan Smith

Beide paren van het Packer Shoes x Solebox Adidas Stan Smith x adidas Consortium Pack delen hetzelfde Aqua-gekleurde oceaan-geïnspireerde thema. De Ultra Boost Mid wordt geleverd met een zwart Primeknit-bovenpaar in combinatie met de grijze en blauwe accenten die overal in de schoen worden opgemerkt. De Energy Boost wordt geleverd met een grijs en blauw verloopbovenwerk dat overeenkomt met een geheel gevuld met witte branding. Beide paren zijn voorzien van White Boost-tussenzolen die ervoor zorgen dat het comfort van de schoen overeenkomt met de esthetiek. Er is momenteel geen andere informatie bekend, maar zodra prijs- en afgiftegegevens zijn gelekt, zullen we worden opgeroepen om u dit te laten weten. Kijk je uit naar de release van het Packer Shoes x Solebox x adidas Consortium Pack?

De stijlvolle runner is voorzien van een sok-achtige primeknit bovenkant met een extra in de ruimte geverfd multicolor gebreide met een golfde middenzool, terwijl de premium details een lederen hielkap en suede kooi bevatten. Eindelijk, een buisvormige witte zool completeert het stijlvolle ontwerp helemaal. Detail voor een prijskaartje van $ 160, op zoek naar de adidas Tubular Doom Primeknit Trace Olive bij bepaalde adidas-winkels en vandaag online. Zorg ervoor dat u op onze Air Jordan 5 GS Sunblush-hubpagina Adidas Ultra Boost klikt en deze instelt voor de nieuwste release-informatie en actuele updates en afbeeldingen van de schoen. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws en -datums. De Highs Lows x Adidas Consortium EQT Support ADV is een vervolg op hun gezamenlijke releases van de EQT Guidance 93 in 2014 en EQT Support 93 in 2016.

Voor dit paar heeft de schoen een primeknit bovenwerk Adidas Superstar met motief en een vetersluiting van wandelende veters, terwijl lederen spatborden en hakkooi met Highs and Low-branding opvallende details zijn. Gekleurd in linnen met groene accenten op de driekleurige branding en kanttips, maakt een witte rubberen zool het ontwerp compleet. Verkoop voor een prijskaartje van $ 180, zoek naar de Highs Lows x adidas Consortium EQT Support ADV bij bepaalde adidas-winkels en online op 26 augustus. Zorg ervoor dat u op onze Air Jordan 5 GS Sunblush-hubpagina klikt en deze instelt voor de nieuwste release-informatie en actuele updates en afbeeldingen van de schoen. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws- en releasedatums.

Sinds het bestaan in de jaren 80, is de adidas Campus nog steeds een moderne stijl en deze zomer krijgt de schoen een felroze tint Adidas Yeezy over het gladde en getextureerde bovenwerk van nubuck, terwijl de contrasterende witte accenten te zien zijn op de lederen drie strepen, het hiellipje , tongmerk en rubberen zool. Kijk voor de adidas Campus van deze dames in Raw Pink bij bepaalde adidas-winkels en vandaag online. Zorg ervoor dat u op onze Air Jordan 5 GS Sunblush-hubpagina klikt en deze instelt voor de nieuwste release-informatie en actuele updates en afbeeldingen van de schoen. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws en -datums.Verder voor de Adidas Tubular Doom Sock Primeknit is deze nieuwe Cookies and Cream-afwerking, beter bekend als een eenvoudige witte en zwarte afwerking.

Afwerkingsdetails omvatten een witte tussenzool met grijze accenten, nylon lint met drie strepen op de zijpanelen en witte stiksels op de hiel. Zoek naar de Core Black / Running White colorway van de adidas EQT Cushion ADV om in de nabije toekomst winkels te raken. Hierboven vindt u een totaal van zes verschillende adidas EQT-releases die volgende week moeten worden uitgebracht. Een snel overzicht van de schoenen toont aan dat deze releases de adidas EQT 93-17 Boost, de adidas EQT Support ADV, een adidas EQT Support ADV Primeknit voor dames, een Adidas EQT Support-verfijnde Primeknit voor dames, een adidas EQT-support voor dames, verfijnd en adidas EQT Racing voor dames. Kleuren en motieven op de schoenen zijn onder andere combinaties van zwart, wit en aquarel, gecombineerd met zigzaggend borduurwerk,

de Micro Pacer, de NMD (geen boost-tussenzool) en de klassieke Superstar. Alle drie de modellen zijn met de hand gemaakt in Tokio en de beschikbaarheid voor elk is uiterst beperkt. Henders Schema x adidas NMD zal voor $ 1.000 worden verkocht. De Hender-regeling x adidas Micro Pacer voor $ 950 en de Hender Scheme x adidas Superstar voor $ 900. Alle drie de paren Adidas Sneakers zijn vanaf 2 september beschikbaar op de website van Hender Schema x adidas Originals. Eerder deze maand hebben we je laten weten dat er een Render Scheme x adidas sneaker-collab aan de gang was. Slechts twee korte weken later zijn de sneakers van het Hender Schema x adidas-collab onthuld. Deze samenwerking tussen Hender Scheme en adidas probeert de relatie tussen prestaties en levensstijl te onderzoeken. Hender Scheme is trots op het creëren van luxe en premium versies van enkele van uw favoriete modellen. Met dat gezegd zijnde, zullen zij degenen [img]http://www.eventsacademy.nl/images/large/adidas stan smith-521qgi.jpg[/img] zijn die de schoen produceren in de collab, niet adidas.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com